top of page

Leerlingen & blokfluiters

Repetitie:

Verschilt per les.
Kijk onder "Muzieklessen" voor meer info

Muziek maken is leuk! Vlijt & Volharding biedt diverse mogelijkheden voor individuele muzieklessen en groepslessen voor kinderen vanaf ca. 6 jaar.

Leerlingen & Blokfluiters

Alle leerlingen bij Vlijt & Volharding doen zo snel mogelijk mee met optredens van de vereniging, zodat leerlingen kunnen laten horen wat ze kunnen! Dit zijn onder andere het kerstconcert, het verenigingsconcert, koningsdag/weekend amateurkunst en pleintjesconcerten. Ook zullen ze meedoen aan het verenigingsconcours, een middag vol muzikale optredens van onze muzikanten, jong en oud.


Samenspeelgroep

Na een tijdje muziekles kunnen leerlingen mee gaan doen bij de samenspeelgroep: het orkest voor de jongste leerlingen, voordat deze naar het jeugdorkest of de fanfare gaan. De samenspeelgroep repeteert iedere maandagavond van 19.00 tot 19.45 uur.


Jeugdorkest

Wanneer leerlingen genoeg ervaring hebben opgedaan in de samenspeelgroep stromen ze (in overleg met de docent en muzikaal leiding) door naar het jeugdorkest. Het jeugdorkest repeteert iedere vrijdagavond van 18.30 tot 20.00 uur en bestaat uit muzikanten van ca. 10 tot 20 jaar. Daarbij verlenen enkele oudere muzikanten ondersteuning op diverse plekken in het orkest, zodat het jeugdorkest met een volledige fanfarebezetting kan musiceren.


Kijk onder "Muzieklessen" voor meer informatie

bottom of page