top of page
Vaandel afbeelding_e.png

Muziekvereniging Vlijt & Volharding is al meer dan honderd jaar een gezellige en ambitieuze muziekvereniging in Oost-Souburg.

Over Vlijt & Volharding
 

Bij Vlijt & Volharding draait het om samen muziek maken en het behalen van mooie resultaten. We zijn een ambitieuze vereniging die altijd streeft naar een hoog muzikaal niveau. Maar niet alleen de muzikale prestaties zijn belangrijk. Bij Vlijt & Volharding vormen we een hechte gemeenschap waar iedereen welkom is en waar we elkaar stimuleren en helpen om onze doelen te bereiken. Of je nu al jaren ervaring hebt of net begint met spelen, bij ons is er plek voor iedereen die graag muziek maakt.

Vlijt & Volharding organiseert en neemt regelmatig deel aan diverse muzikale activiteiten, zoals concerten, concoursen, (jeugd)festivals en het onderling verenigingsconcours. Met als recent hoogtepunt het jubileumjaar waarin we hebben gevierd dat de vereniging 100 jaar bestaat. Hierin organiseerden we onder andere een jaren ‘20 galaconcert, het driedaagse muzikale spektakel De Slag om Subburgh en een interactief concert met theatercollectief RAAK!.

bottom of page